proff rørlegger!

Skikkelige Rørleggere Med Proff Kvalitet!

Dersom du har tett toalett, sluk eller avløp kan det være lurt å kontakte en skikkelig rørlegger før problemet forverrer seg. En proff rørlegger tar på seg alt av oppdrag relatert til rør. Der hvor det er rør, dit finner vi veien. I mange tilfeller kan det være fristende å løse problemet på egenhånd, i mange tilfeller kan dette gjøre situasjonen verre. Kontakt derfor en proff rørlegger, før problemet blir for stort.

En skikkelig rørlegger kjenner til våtromsnormen og generelle bransjetilpassede regler. En proff rørlegger kan fremlegge papirer for skikkelig utført arbeid, noe som kan være avgjørende ved kjøp/salg og i forsikringssaker. Det er viktig at man som kunde velger sin håndverker med omhu.

Det er dessverre store variasjoner i kvaliteten både på produkter og tjenester som i dagens marked. Det kan være mange kjerringråd der ute for hvordan man kan løse diverse problemer, men i de fleste tilfellene er det best å kontakte en skikkelig rørlegger.

24T Rørservice AS har over 25 års erfaring og er en skikkelig profesjonell rørlegger – alt som har med vann og avløp og gjøre – det ordner vi for deg. Vi utfører alt innen rørservice, vann, varme og sanitær, nyinstallasjoner, modernisering av bad, våtrom og kjøkken, reparasjoner, varmtvannsberedere, toaletter nye som gamle, ganske enkelt alt som har med rør å gjøre.

Vi i 24T Rørservice AS tar på oss både små og store oppdrag for privatpersoner og bedrifter. Haster det så har vi prioriteringsmuligheter for den kresne eller den travle. Ring oss i dag på tlf: 22 52 20 20. Våre rørleggere stiller opp for deg når du måtte trenge det, dag, kveld eller natt, vi har utrykningstjenester 24 timer i døgnet. Uansett oppdrag, ta gjerne kontakt med oss i dag for et uforpliktende pristilbud.

Baderom
Kjøkken
Varmtvannsberedere
Radiatrorer/Varmeanlegg
Drift og vedlikehold av vann-varme- sanitær anlegg
Toaletter, Wc, urinaler
Alle typer kraner
Storkjøkken
Lekkasjer på vann eller avløpsledninger
Oppvaskmaskiner/Vaskemaskiner
Lekkasjesikring
Montering av Badromsinteriør
Tette sluk/avløp
Hagevann-utevann
Tining av fryste vannrør
moon icon

Faglærte ansatte

Våre rørleggere er svært serviceinnstilt og er meget løsningsorienterte. Vi innehar fag/svennebrev og mesterbrev. Og du kan stole trygt på at vi tar oppgaven seriøst.

Kitchen icon

RASK UTFØRELSE AV ARBEIDET

Vi utfører våre prosjekter raskt, effektivt og 100%  nøyaktig og legger stor vekt på at arbeidet blir utført slik oppdragsgiver ønsker.

Toilet icon

Kvalitetsprodukter

Vi leverer og monterer kun kvalitetsprodukter fra de ledende leverandørene på markedet. Vi kan også være behjelpelig med å montre selvinnkjøpte varer.

thumbs up icon

Uforpliktende pristilbud

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende pristilbud.  Vi kan ved behov utsette forfall på faktura etter avtale. Og vil du betale med kort, så har vi betalingsterminal.

GOD SERVICE - GIR GODE REFERANSER!

Quote icon

Camilla Strøm

«Fikk fantastisk god hjelp og service med 24T! To dyktige, effektive og vennlige rørlegger kom innen kort tid, til god pris. [...] Dette er rørleggere som kan sakene sine!»

Quote icon

Kristoffer Kahrs

«Flytta inn i en ny leilighet med tette rør. André og 24T kom og fikset problemet under 50 minutter fra da jeg ringte. Proff service! Anbefales.»

Quote icon

Thomas Nesvik

«Den raskeste og beste rørleggeren i byen! Stiller alltid opp til avtalt tid, og André og Kenneth leverer knall service! Kan anbefales på det varmeste!»

Quote icon

Anne Rålien

«Jeg trengte å koble opp rør til vaskemaskinen, få satt opp et dusjkabinett og noen veggskap på badet. Fikk profesjonell og rask hjelp av to hyggelige karer. Er veldig fornøyd med resultatet og opplevde god service. De dukker også opp på avtaletiden. Kan anbefales!»

ring oss på:

2252 2020