om oss

Vi utfører alt innen rørleggerarbeid! Vann varme og sanitær, rehabilitering av gamle slitte rør. Vann eller avløpsledninger, nyinstallasjoner på badrom eller kjøkken. Fra kjeller til loft, oppvask eller vaskemaskiner, kjøleskap med isbiter og vann, – kobler vi riktig for deg. Der hvor det er rør, dit finner vi veien.

Vi reparerer eller skifter ut alt av vvs-utstyr som varmtvannsberedere, toaletter nye som gamle, alle typer kraner, slanger og dusjer, service på smått og stort. Tette avløp, rør, sluk eller toaletter er åpnet bare noen få minutter etter vi ankommet. Alt som har med vann og avløp og gjøre – det ordner vi for deg!

Vi monterer opp nye møbler på bad og tar det gamle ned. Dusjdører eller kabinett. Vi gir også fastpris på rørarbeider, utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, rørbrudd og totalentreprise. Våre rørleggere stiller opp for deg når du måtte trenge det, dag eller natt!

GOD SERVICE - GIR GODE REFERANSER!

Quote icon

Kristoffer Wærpen

«Det må være vanskelig å konkurrere mot 24T Rørservice, raske, fleksible, løsningsorienterte og ikke minst hyggelige og utrolig god service. Anbefales!»

Quote icon

Jante Helgesen

«Må ærlig si at disse gutta er noe av de mest service innstilte gutta jeg noen gang har hatt med å gjøre. Kan ikke noe annet en å anbefalle disse. Stå på videre.»

Quote icon

Camilla Strøm

«Fikk fantastisk god hjelp og service med 24T! To dyktige, effektive og vennlige rørlegger kom innen kort tid, til god pris. [...] Dette er rørleggere som kan sakene sine!»

Quote icon

Johan Eriksson

«Hadde en liten lekkasje på badet som ble fikset og jeg er meget fornøyd med resultat og service. André stilte på kort varsel, møtte opp punktlig og var veldig hyggelig. Kan absolutt anbefale dette selskapet!»

ring oss på:

2252 2020