om oss

Vi utfører alt innen rørleggerarbeid! Vann varme og sanitær, rehabilitering av gamle slitte rør. Vann eller avløpsledninger, nyinstallasjoner på badrom eller kjøkken. Fra kjeller til loft, oppvask eller vaskemaskiner, kjøleskap med isbiter og vann, – kobler vi riktig for deg. Der hvor det er rør, dit finner vi veien.

Vi reparerer eller skifter ut alt av vvs-utstyr som varmtvannsberedere, toaletter nye som gamle, alle typer kraner, slanger og dusjer, service på smått og stort. Tette avløp, rør, sluk eller toaletter er åpnet bare noen få minutter etter vi ankommet. Alt som har med vann og avløp og gjøre – det ordner vi for deg!

Vi monterer opp nye møbler på bad og tar det gamle ned. Dusjdører eller kabinett. Vi gir også fastpris på rørarbeider, utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, rørbrudd og totalentreprise. Våre rørleggere stiller opp for deg når du måtte trenge det, dag eller natt!

GOD SERVICE - GIR GODE REFERANSER!

Quote icon

Camilla Strøm

«Fikk fantastisk god hjelp og service med 24T! To dyktige, effektive og vennlige rørlegger kom innen kort tid, til god pris. [...] Dette er rørleggere som kan sakene sine!»

Quote icon

Kristoffer Kahrs

«Flytta inn i en ny leilighet med tette rør. André og 24T kom og fikset problemet under 50 minutter fra da jeg ringte. Proff service! Anbefales.»

Quote icon

Thomas Nesvik

«Den raskeste og beste rørleggeren i byen! Stiller alltid opp til avtalt tid, og André og Kenneth leverer knall service! Kan anbefales på det varmeste!»

Quote icon

Anne Rålien

«Jeg trengte å koble opp rør til vaskemaskinen, få satt opp et dusjkabinett og noen veggskap på badet. Fikk profesjonell og rask hjelp av to hyggelige karer. Er veldig fornøyd med resultatet og opplevde god service. De dukker også opp på avtaletiden. Kan anbefales!»

ring oss på:

2252 2020