24-timers rørleggervakt

Døgnåpen rørleggervakt

Rørleggervakt tilgjengelig for Oslo og Omegn!
Man kan sjelden kalkulere akutte problemer med tette avløp eller toaletter. Ei heller sprekker i rør. Derfor er en av våre tjenester rørleggervakt. Vi legger stor vekt på effektivitet, ved siden av god service og ypperste kvalitet i vårt arbeid.

Vår filosofi er å behandle hvert prosjekt som om det var vårt eget hjem.

Når problemer er vanskelig å forutse, må vi forsøke å være tilgjengelige når et problem oppstår. Vi er tilgjengelige hver eneste dag, hver eneste time. Du vil komme i kontakt med en fagkyndig medarbeider som har lang erfaring med de problemene en rørlegger skal mestre.

Ønsker du mer informasjon vedrørende vår rørleggervakt, eller kanskje du ønsker å drøfte ditt problem med oss? Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt på telefon 22 52 20 20 eller E-post: post@24ror.no

Vi løser dine problemer raskt, effektivt og proft!

Baderom
Kjøkken
Varmtvannsberedere
Radiatrorer/Varmeanlegg
Drift og vedlikehold av vann-varme- sanitær anlegg
Toaletter, Wc, urinaler
Alle typer kraner
Storkjøkken
Lekkasjer på vann eller avløpsledninger
Oppvaskmaskiner/Vaskemaskiner
Lekkasjesikring
Montering av Badromsinteriør
Tette sluk/avløp
Hagevann-utevann
Tining av fryste vannrør

GOD SERVICE - GIR GODE REFERANSER!

Quote icon

Kristoffer Wærpen

«Det må være vanskelig å konkurrere mot 24T Rørservice, raske, fleksible, løsningsorienterte og ikke minst hyggelige og utrolig god service. Anbefales!»

Quote icon

Jante Helgesen

«Må ærlig si at disse gutta er noe av de mest service innstilte gutta jeg noen gang har hatt med å gjøre. Kan ikke noe annet en å anbefalle disse. Stå på videre.»

Quote icon

Camilla Strøm

«Fikk fantastisk god hjelp og service med 24T! To dyktige, effektive og vennlige rørlegger kom innen kort tid, til god pris. [...] Dette er rørleggere som kan sakene sine!»

Quote icon

Johan Eriksson

«Hadde en liten lekkasje på badet som ble fikset og jeg er meget fornøyd med resultat og service. André stilte på kort varsel, møtte opp punktlig og var veldig hyggelig. Kan absolutt anbefale dette selskapet!»

ring oss på:

2252 2020